jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Lipanjska Pathfinder izdanja

undead_revisitedIz Paizo Publishinga nam je tijekom lipnja došlo pet novih izdanja za Pathfinder: Undead Revisited, Humans of Golarion, Adventure Path #46: Wake of The Watcher, Academy of Secrets i Game Mastery Map Pack: Magic Academy.

Krenimo redom. Pathfinder Campaign Setting: Undead Revisited nam donosi 10 nemrtvih čudovišta, no na potpuno novi način. Istražuje se njihova primjena u kampanji, varijante, par dobrih ideja za svako čudovište, itd.

Pathfinder Player Companion: Humans of Golarion je pak sourcebook u kojem su opisani ljudi, različite etničke pripadnosti, filozofije, tradicije, priče o drevnim izgubljenim ljudskim carstvima, i slično.

wake_of_the_watcherPathfinder Adventure Path #46: Wake of the Watcher (Carrion Crown 4 of 6) je nastavak priče iz Carrion Crown serijala, a radnja je smještena u maleni gradić oko kojeg se bori više zlih sila. Važno je i za spomenuti da su avantura i čudovišta predstavljena u njoj inspirirana djelima H.P. Lovecrafta te njegovim Cthulhu mythosom. U avanturi se direktno spominju npr. Azathoth, Nyarlathotep, Cthulhu, itd.

Pathfinder Module: Academy of Secrets je samostojeća avantura u kojoj su igrači pozvani da u sklopu natjecanja pokušaju prodrijeti u čarobnjačku akademiju kroz njenu tamnicu. No, kao i uvijek, nešto pođe po zlu.

academy_of_secretsI na kraju, Game Mastery Map Pack: Magic Academy, poput ostalih Map Packova, donosi nam pločice na kojima su prikazane sobe kakve bi mogli naći u jednoj čarobnjačkoj akademiji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona