jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

D&D novosti

Autor: Exxar

Na EN Worldu je objavljen osvježeni popis datuma izlaska nekolicine 4th edition proizvoda (prema Amazonu), a mi vam prenosimo samo ono najvažnije ukoliko vam je dotična informacija do sada promakla: sva tri D&D 4th edition core rulebooka (Player's Handbook, Monster Manual i Dungeon Master's Guide) izaći će 6.6.2008.

Osim njih, na popisu se nalazi i nekoliko minijatura te avantura, no za detalje posjetite EN World, koji redovito prati novosti vezane uz četvrtu ediciju.

Također, na YouTubeu je dostupan trailer za Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight, animirani film baziran na prvoj Dragonlance noveli koji će biti izdan direktno za DVD. Trailer je po prvi put bio prikazan na GenConu, a daljnje informacije of filmu možete pratiti na www.dragonlance-movie.com

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona