jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Bestiary 3 i Advanced Race Guide za Pathfinder

bestiary3Izdavačka kuća Paizo Publishing najavila je dvije nove knjige za svoju pen and paper RPG igru Pathfinder, imenom Bestiary 3 i Advanced Race Guide.

Bestiary 3, koji će izaći u studenom 2011, donosi nam preko 300 novih čudovišta za Pathfinder RPG, s naglaskom na bića iz međunarodnih mitova i probranu kolekciju čudovišta iz Paizovog Pathfinder Adventure Path serijala. Također, dolaze nam i dodatna pravila za pojačavanje čudovišta, te prošireni popis dodatnih sposobnosti za iste.

advanced_race_guideAdvanced Race Guide je knjiga najavljena za travanj 2012, a donosi nam proširene opcije za igranje sedam baznih rasa, kao i potpuno nove informacije o svim čudovištima koje igrači mogu zaigrati kao likovi. Uz to, u knjizi će se naći i pravila za sastavljanje jedinstvenih rasa prema DMovoj recepturi.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona