jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Church of The Damned u prodaji

apostasy_gambit_church_of_the_damnedFantasy Flight Games u prodaju su pustili Church of The Damned, još jednu u nizu avantura za pen and paper RPG Dark Heresy, smješten u Warhammer 40000 svemir.

Church of The Damned je drugi nastavak u The Apostasy Gambit kampanji. Igrači poprimaju uloge malog tima akolita na zadatku da istraže jednu duboku i opasnu zavjeru unutar organizacije The Maledictor’s Hand, koja bi mogla uništiti cijeli Calixis sektor. Povijest oskrvnute katedrale, tajne urote, zločini, istraga, demoni - tu je sve što ide uz ovaj mračan i opasan svijet. Church Of The Damned se direktno nadovezuje na avanturu Black Sepulchre, a u planu su i daljnji nastavci, no može se igrati i kao zasebna avantura.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona