jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Najavljen Jade Regent adventure path

brinewall_legacy_150Jade Regent Adventure Path je novi set avantura za Pathfinder koje će izlaziti od kolovoza. Ono što ih čini karakterističnima, jest da se Paizo ozbiljnije baca na obrađivanje azijskih settinga, i pripadajućih specifičnosti, tipa samuraja, ninji i istočnjačkih čudovišta, tipova magije i slično.

Prva avantura ima naziv The Brinewall Legacy, a daje dobar uvod igračima u ovu zanimljivu zemlju. Druga avantura imenom The Night of Frozen Shadow nastavlja priču iz prvog dijela te sukobljava igrače s grupom ubojica imenom Frozen Shadows. Regija koja je dizajnirana prema orijentalnim temama se zove Tian Xia, a uz sam adventure path, u prodaju izlazi i set karata game_mastery_face_cards_150GameMastery Face Cards: Jade Regent, koje će sadržavati crteže povezane uz ovu misterioznu orijentalnu regiju. Katane, ninje, samuraji, shurikeni, i sve što ide uz to. Navalite!

 

{jlvotes}

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona