Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Hoću nazad svoju magiju!

Autor: Exxar

en_world_logo

Mrzite li egalitarni pristup 4. edicije D&D-a i nedostaje li vam memorizacija spellova ili općenito poseban sustav tretiranja magije koji u odnosu na ostatak igre ima svoj vlastiti štih? Ako je vaš odgovor pozitivan, zanimat će vas nadolazeća serija članaka na EN Worldu.

Naime, ekipa sa EN Worlda odlučila je svojim pretplatnicima pružiti seriju članaka iz pera Sigfrieda Trenta koji će u 4. ediciju vratiti old-school feel vancianske magije i među ostalim konvertirati svaki sorceror/wizard spell iz 3. edicije. Prvi članak će predstaviti novu klasu, Magea, a ostali će se baviti spellovima, paragon pathovima itd.

Obećano je kako će spellovi biti mješavina ofenzive, defenzive, utilitarne praktičnosti itd. Njihovi efekti će biti zanimljivi a ne jednostavno "radi x damagea i primjenjuje to i to stanje". A možda najzanimljivije je što će imena spellova biti vrlo živopisna, npr. Lady Vile's Touch of the Grave, Grabriazar's Devilish Beguilement i Armador's Marvellous Explosive Conflagration umjesto Vampiric Touch, Charm Person, and Fireball.

Naš komentar - ten thumbs up!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona