Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Dungeon Run

box_figuresJoš jedan dungeon crawl board game nam uskoro dolazi na tržište. Tvrtka Plaid Hat Games je najavila za kolovoz svoj novi projekt, igru Dungeon Run.

Ne znamo još detalje po čemu će se točno Dungeon Run isticati od ostalih sličnih igara koje su već izašle (Descent, Dungeons & Dragons board gameovi, HeroQuest, DungeonQuest, itd.), ali prema svemu što smo dosad saznali, svi klasični elementi su tu: šarolika skupina junaka od viteza preko orka do čarobnjaka. Tu su i zamke, čudovišta, čarolije, blaga, itd. Ono što je neuobičajeno za većinu takvih igara, možete je i sami igrati. Jedan igrač. Maksimum je četiri. Također, prema najavi, likovi će imati sposobnosti i vještine koje će se moći nadograđivati  tokom igre, a moći ćete i birati hoćete li kao igrači surađivati, ili ćete pretvoriti igru u partiju Munchkina (stab your buddy shema). Uglavnom, zvuči obečavajuće i zabavno, no tek trebamo vidjeti hoće li dizajneri ispuniti očekivanja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona