Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Rapture RPG u prodaji

Autor: Exxar

core_bookU prodaju je krajem ožujka pušten Rapture, indie RPG autora Joseph Sweeneya kojega on definira kao "teološki SF horror".

Rapture je smješten u godinu 2644. među ljudske kolonije odsječene od Zemlje ali i međusobne komunikacije. Naime, ljudska rasa odbacila je religiju i proširila se među zvijezde, no Bog je održao svoje obećanje i prilikom Sudnjeg dana k sebi uzeo vjerne, dok su ostali izgorjeli zajedno sa Zemljom.

No nisu svi bili na Zemlji. Oni koji su preživjeli među zvijezdama nisu sigurni što se točno dogodilo, a međusobne svađe i praznovjerje su se vratili tamo gdje je jednom vladao sklad. Ali jedno je sigurno - legije pakla su stvarne.

Rapture nudi unikatan setting opisan kao mješavina Aliena, Event Horizona i Exorcsta koji podržava različite načine igre, od mračnog i opasnog realizma do masovnih borbi protiv horda aliena i/ili undeadova. Nudi brzu kreaciju likova i rezoluciju akcija, mehanike za važne motive iz igre poput straha i očuvanja mentalnog zdravlja, itd., a kao jedna od glavnih karakteristika navodi se lakoća započinjanja igre bez puno pripreme.

Prodajna cijena je 15 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona