Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Z-Man novosti: Troyes i Yggdrasil

Autor: Exxar

troyesIz Z-Man Games dvije će nove igre na ploči ugledati svjetlo dana do kraja mjeseca: Troyes i Yggdrasil.

Troyes je originalno belgijska igra čija je ovo prva engleska verzija. Koristi kocke za predočavanje resursa kojima se igrači nadmeću u nadogradnji i proširivanju svojih srednjovjekovnih francuskih posjeda.

yggdrasilYggdrasil je pak kooperativna igra nordijske tematike u kojoj od jednog do šest igrača preuzimaju uloge nordijskih bogova u konačnoj borbi Ragnaroka. Zajedno moraju udružiti snage kako bi obranili drvo Yggdrasil od najezde sila zla.

Obje igre prodavati će se po cijeni od oko 55 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona