Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljeni Shards of The Throne

Autor: Exxar

shards_of_the_throne_boxFantasy Flight Games najavili su Shards of The Throne, novu ekspanziju za njihovu, treću ediciju igre na ploči Twilight Imperium.

Shards of The Throne u igru uvodi mnoštvo novih opcija, od rasa do jedinica. Tako se već dostupnim rasama pridružuju Arborec, ekosustav sačinjen od mnoštva inteligentnih biljaka, Nekro Virus, stroj sa ciljem istrebljenja svog biološkog života te Ghosts of Creuss, misteriozna bića od energije i svjetla.

Od novih jedinica tu su masivni kapitalni svemirski brodovi, mehanizirane jedinice za planetarnu borbu te elitni plaćenički piloti i vojnici. Uvedena je i politička intriga kojom se manipulira utjecajem u Galactic Councilu kroz sustav predstavnika poput vrsnih oratora i smrtonosnih ubojica. Tu je također i mogućnost Promissory Noteova odnosno ugovora sa drugim igračima koji nude mnoge beneficije, ali kojima se mora baratati oprezno kako vas ne bi stjerali u lošu poziciju.

Ove, i još mnoge druge novosti mogu biti vaše za "svega" 60 američkih dolara kroz mjesec-dva.

shards_of_the_throne_box_spread

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona