Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi D&D Monster Builder

Autor: Mad Beard

adventure_tools_logo

U drugoj polovici ožujka, Wizards of the Coast su objavili da je nova verzija Adventure Toolsa, koja se sastoji od D&D Monster Buildera, D&D Encounter Buildera  i Ability Generatora, dostupna na njihovim službenim stranicama. Prva aplikacija u paketu koja je doživjela promjene i koja je trenutačno dostupna je D&D Monster Builder.

Jedna od glavnih novina je da paket više nije downloadabilan nego je web aplikacija za koju je potrebno imati instaliran Microsoftov Silverlight dodatak za vaš omiljeni internet pretraživač. Kako se radi o web aplikaciji, paket je kompatibilan i sa PC-om i Macom te nije potrebna instalacija na računalo.

adventure_tools_splashNova verzija Monster Buildera je kompletno redizajnirana i sastoji se od 3700 raznih živina. Kompatibilna je sa starijom verzijom odnosno moguće je ubaciti kreacije iz starije verzije. U novoj verziji se kreacije spremaju u internet bazu i vezane su za korisnički račun.

Paket je kao i prije dostupan samo D&D Insider pretplatnicima. Za one koji žele isprobati prije nego se odluče na kupnju, morat će se malo strpiti jer je demo još uvijek u izradi. Starija verzija će još određeno vrijeme biti dostupna za download i više neće biti ažurirana odnosno neće biti novih dodataka.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona