Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nightfall u prodaji, najavljena ekspanzija

Autor: Exxar

boxAlderac Entertainment Group nedavno su izdali novi deck building card game Nightfall, a upravo su najavili i njenu prvu ekspanziju, Martial Law.

Sunce je naizgled zašlo zauvijek, kaos je zavladao ulicama i čovječanstvo strahuje za svoju budućnost. No kao da to nije bilo dovoljno, odjednom su se pojavile horde čudovišta iz noćnih mora - vampiri, vukodlaci i ghoulovi. Oni se međusobno bore za prevlast, a ljudi im nisu ništa više nego stoka. Nightfall na svoju deck building osnovu dodaje neke novitete poput navodno inovativne mehanike ulančavanja naredbi, a ponosi se intenzivnim tempom igre.

martial_lawAlderac izgleda da ima velike planove za ovu igru, jer su već najavili njenu prvu ekspanziju. Martial Law u igru unosi više od 300 novih karata i nove mehanike, a osim što se može igrati u kombinaciji sa osnovnom igrom, također se može igrati i sama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona