Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izdan The Church za Ars Magicu

Autor: Exxar

churchU prodaju je pušten The Church, sourcebook za fantasy RPG Ars Magicu.

The Church, kao što mu ime govori, bavi se institucijom Crkve u svijetu Ars Magice. Crkva obuhvaća sve aspekte života u Mitskoj Europi, a čak i magovi se moraju sa njom nadmetati za utjecaj, i dapače mnogi od njih joj povjeravaju svoje duše na čuvanje. Sourcebook donosi mnoštvo pozadinskih informacija i pravila za Crkvu, od unutarnje organizacije pa do materijala vezanog uz korpuciju u njenim redovima. Prezentirane su i dva crkvena reda: Templari i Franjevci.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona