jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Wonderland no More u prodaji

Autor: Exxar

wonderland_no_moreIz Triple Ace Games, u izdanju Cubiclea 7, dolazi novi setting za Savage Worlds iz Pinnacle Entertainment Groupa: Wonderland no More.

Wonderland no More predstavlja pomalo mračnu verziju svijeta Alise u Zemlji čudesa, verziju nastalu nakon Alisinog odlaska koja se usred svog humora i besmislice pretvorila u nešto još uvrnutije. Bez obzira hoće li vaše avanture u Zemlji čudesa biti nešto vedrije ili zlokobne, provod će doslovno biti lud. Moto ovog dodatka je, naime, Adventures in a Wonderland Gone Wrong.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona