jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Dungeon Master's Keep - The Ultimate DM Screen u pretprodaji

Autor: Mad Beard

front

Od sredine ovog mjeseca, Gale Force Nine prima narudžbe za Dungeons & Dragons Dungeon Master’s Keep - The Ultimate DM Screen.

rollDungeon Master’s Keep je ručno obojan i rađen od izdržljive plastike. Dva tornja na kapiji služe za bacanje kocaka - jedan za javne rollove tj. kocka izađe kroz vratašca na tornju i vidljiva je igračima, a drugi za tajne rollove vidljive samo DM-u. Pozadina screena je obogaćena policama za razne minijature, a na dnu se nalaze dvije kutijice za spremanje tokena. The Ultimate DM Screen možete naručiti po cijeni od oko 150 američkih dolara, a biti će dostupan u lipnju ove godine.

back

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona