Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Munchkin Axe Cop

announcement_pic

On dijeli pravdu. Sjekirom. Ne, nije u pitanju Duh sa sjekirom (Zagor) nego Axe Cop, glavni junak istoimenog online stripa koji je odnedavno izašao i u tiskanom obliku, a kojeg će Steve Jackson Games pretočiti u novo izdanje Munchkina.

Munchkin Axe Cop nam je najavljen prije oko tjedan dana, i uvjereni smo da se radi o još jednom kvalitetnom naslovu u Munchkin franšizi. Axe Cop je policajac naoružan sjekirom, koji sa svojom ekipom sačinjenom od likova poput Dinosaur Soldiera, Uni-Babya ili Sockaranga rješava razne zločine svojim Super Secret Soda napadima, Faint mecima i bombama te naravno dekapitacijom. Sjekirom. Koliko nam se čini, strip ima taman pravu dozu "munchkinnessa" da ovo definitivno bude uspješan naslov.

axe-cellent

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona