jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Tri nova Pathfinder naslova

inner_sea_poster_map_folio_250Krajem veljače Paizo nam je donio par zanimljivih naslova, od kojih ćemo se osvrnuti samo na neke: Inner Sea Poster Map Folio, Sanctum of the Serpent God i Cult of the Ebon Destroyers.

Inner Sea Poster Map Folio je karta od otprilike 1 x 1,5 metra koja nam u detalje donosi Inner Sea regiju Golariona sa stotinama gradova, sela, dvoraca, tamnica, itd. Za svakog gamera koji želi voditi ekipu kroz Golarion, iznimno koristan dodatak.

 sanctum_of_the_serpent_god_250Adventure Path 42: Sanctum of the Serpent God (Serpents Skull 6 of 6) je posljednji nastavak u Serpent´s Skull adventure pathu. Epski završetak, složen za ekipu koja je oko 15-tog levela, dolazi nam na 96 stranica, a osim same priče, u knjizi se nalazi i 5 novih čudovišta, detaljni opisi i priče vezane uz samu radnju kampanje te prijedlozi za nastavak priče i nakon završetka ovog scenarija.

cult_of_the_ebon_destroyers_250

I za kraj, Pathfinder Module: Cult of the Ebon Destroyers je samostalna avantura, pripremljena za ekipu 8-og levela koja ide u okršaj s kultom koji želi izvršiti atentat na vladara kraljevstva Jalmeray. Zanimljivost ovog modula je u tome što ga je napisao Matthew Goodall, pobjednik Paizovog prošlogodišnjeg RPG Superstar natječaja. Ovogodišnji RPG Superstar se upravo završava, a kao i proteklih godina pobjednik će dobiti zagarantirani ugovor za pisanje Pathfinder Modulea.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona