jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Posthuman Studios planovi za 2011.

Autor: Exxar

core_rulebook_cover_150Sredinom mjeseca Posthuman Studios, kreatori i izravači Eclipse Phase RPG-a, objavili su izvještaj o svojim iskustvima iz protekle godine te su također najavili svoje planove za 2011.

Do kraja godine planiraju izdavanje barem tri tiskana dodatka za Eclipse Phase: Panopticon koji se bavi ljudskim staništima, upliftingom i tehnologijom nadgledanja i praćenja, Rimward, sourcebook za vanjski dio Sunčevog sustava te Transhuman koji će funkcionirati kao player's companion, dakle zbirka starih i novih opcija i informacija za izradu likova.

Od digitalnih izdanja u planu su avanture, kolekcije NPC-a i slično. Također namjeravaju isprobati izdavanje digital-only Eclipse Phase fikcije te prilagoditi core rulebook prikazivanju na Kindleu.

I na kraju, u planu je proširivanje Posthuman Studios obitelji novim igrama. Razmatraju razvijanje novih RPG-ova, igara kartama i igara na ploči te se nadaju kako će barem jedan takav naslov ugledati svjetlo dana do kraja godine.

Za detaljne informacije o tome kako su Posthuman Studios proveli 2010., posjetite službenu stranicu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona