jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

D&D 4e novosti

Autor: Exxar

Danas je na EN Worldu objavljena lista zanimljivih ulomaka sa blogova razvojnog tima četvrte edicije Dungeons and Dragonsa.

Osim toga, objavljene su informacije o pravilima koje su se do sada pojavile u raznim izvorima, no naravno ništa od toga nije potvrđeno s obzirom na to da je playtest u punom tijeku.

Neke od navodnih promjena uključuju racial sposobnosti koji se mijenjaju ovisno o levelu lika, dodjeljivanje specifičnih uloga klasama, odmak od Vanceovog magic sistema (spell slotovi), te izjednačenje količine specijalnih sposobnosti po klasama.

Više možete saznati na www.enworld.org

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona