jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

D&D izdanja za veljaču

legion_of_gold_150Wizards of the coast su za veljaču najavili nekoliko novosti. Za Dungeons & Dragons 4th edition liniju proizvoda izlaze: Gamma World Expansion Kit: Legion of Gold, Dungeon Tiles: Caverns of Icewind Dale, Deluxe Dungeon Master's Screen, i šećer na kraju, boardgame Wrath of Ashardalon.

Krenimo redom. Gamma World Expansion Kit: Legion of Gold je avantura smještena na Zemlju koja je doživjela apokalipsu te se hranidbeni lanac okrenuo u korist hrpe novonastalih mutiranih zvijeri koje harače uokolo. Avantura se može igrati zasebno, ili kao dio Gamma World kampanje, isto kao i monsteri koji se lako dodaju u bilo koju 4th edition kampanju.

deluxe_dm_screen_150Dungeon Tiles: Caverns of Icewind Dale nam donosi šest dvostranih mapa za postavljanje borbenih situacija unutar kampanje, smještenih u svima dobro poznatu, snijegom i ledom prekrivenu regiju Icewind Dalea.

Deluxe Dungeon Master's Screen ne trebamo puno pojašnjavati. Lijep artwork s jedne, a sve najbitnije tabele i liste s druge strane. Najbolji prijatelj svakog Dungeon Mastera.

I kao šećer na kraju, predstavljen je boardgame Wrath of Ashardalon. Strašni crveni zmaj se nalazi usred pećinskog labirinta punog opasnih zamki i opasnih čudovišta. Pitanje je samo da li ste vi i vaši igrači dovoljno vješti da dođete do njega i porazite ga. Ova velika igra na ploči će se prodavati po oko 75 dolara, a mogu je igrati od 1 do 5 igrača. Da, pogodna je čak i za single player mode. Izvrstan dodatak u svaku 4th edition kolekciju.

display_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona