xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Novo iz Steve Jackson Games

Autor: Exxar

munchkin_cthulhu3.jpgProšlih tjedan dana mnogo se događalo u SJG radionici. Počnimo sa Munchkinom!

Prva ekspanzija za Munchkin Cthulhu, Call of Cowthulhu je u prodaji! Ova ekspanzija je manja od ostalih, sadrži samo 56 karata, no to ne znači da je i manje zabavna. Osim novih monstera i itema, donosi novi tip karte - madness! Madness karte su slične curseovima, samo što imaju i pozitivnu stranu. A ako vam Call of Cowthulu nije dovoljan, biti će vam drago kada čujete kako je iduća ekspanzija za Munchkin Cthulhu je upravo ušla u playtest.

No to nije sve iz Munchkin svijeta - najnovija varijanta Munchkina, The Good, The Bad, and The Munchkin upravo se počela tiskati.

 

 

gurps_ma.jpg

Prijeđimo na GURPS. Dugoočekivani Martial Arts je gotov i u prodaji! Na 256 stranica možete naći pregršt opcija koje borbu čine zanimljivijom, kao i stilove iz svih vremenskih perioda i sa svih strana Zemlje. Azijatske borilačke vještine? Naravno. Europsko srednjevjekovno mačevanje? Također. Moderni sustavi poput Krav Mage? GURPS Martial Arts ih ima sve!

I na kraju poslijednja vijest za danas - GURPS High Tech se tiska i biti će gotov u 11. mjesecu ove godine!

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona