jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Dungeons & Dragons Fortune Cards uskoro u prodaji

Autor: Miriel

dnd_fortune_cards_box_250Stanimo svakom zlom goblinu, zmaju, pixieu i dungeon masteru na kraj! Tymora nam je dala Karte sudbine! Ove godine, naspram starijih izdanja već naveliko promijenjena mehanika četvrte edicije Dungeons & Dragonsa dobiva potpuno novi modni dodatak.

Wizards of The Coast odlučili su izdati Fortune Cards kako bi omogućili  da svaka borba bude zanimljivija i još više nepredvidljiva. Na početku svakog encountera igrači izvlače ove karte sudbine, te u prikladno vrijeme iskorištavaju bonuse koje one će im one dati. Prednosti su u vidu bonusa na napad ili obranu, damage resistanceu, bonusa na napad pri određenim vrstama napada ili pak mogućnosti ponovnog bacanja kockice u određenim uvjetima.

Karte dolaze u boosterima od 8 komada s raznim razinama učestalosti istih: uobičajene, neubičajene i one za koje bi prodali dušu nekom iz devet pakala. Činjenica da će se igrači ponovno vratiti u djetinjstvo kada su mijenjali karte Pokemona s svojim prijateljima je očita i samim Wizardsima. Njihovi prijedlozi uključuju otvaranje potpuno novog boostera na početku igre, skupljanje, izmjenjivanje, rađenje setova karata prikladnih za cijelu kampanju.

Igrači prethodnih edicija će vjerojatno frknut brkom i pričati kako tako nečeg nije u njihovo vrijeme bilo, no ljubitelji četvrte edicije će zasigurno biti oduševljeni najnovijom inovacijom Wizardsa. Početkom veljače ove godine, boosteri s kartama će biti u prodaji po cijeni od $4.

 

dnd_fortune_card

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona