jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Mutants & Masterminds – Hero's Handbook ušao u prodaju, pre-orderi u tijeku

Autor: Klosharr

mutants_and_masterminds_3rd_hh_250Core rulebook za treću ediciju Mutants & Masterminds (M&M) RPG-a 28. prosinca je krenuo u prodaju u PDF obliku. Kako javljaju iz izdavačke kuće Green Ronin, Hero's Handbook kreće u distribuciju te su preorderi za tiskano izdanje knjige otvoreni sa datumom objave, kako na njihovom službenom online store-u tako i kod njihovih lokalnih distributera.

Također, za vrijeme trajanja pre-ordera aktivna je i posebna ponuda – ukoliko naručite tiskano izdanje Hero's Handbook-a, ostvarujete pravo da PDF izdanje nabavite za manje od trećine njegove prodajne cijene.

Hero's Handbook je, kako je rečeno, core rulebook za treću ediciju Mutants & Masterminds RPG-a, koji sadrži sve što vam je potrebno da napravite vlastitog superjunaka te ga vodite kroz klasične superhero avanture. Upute i pravila za kreaciju likova koje nalazimo u knjizi su detaljna i raznolika te nude igračima široku lepezu opcija pri stvaranju lika. Za one koji žele započeti igru što prije, knjiga nudi i preko petnaestak arhetipova heroja koji se unutar nekoliko minuta mogu lagano modificirati prema preferencama i ubaciti u igru. Sam sistem igre teži tome da bude što manje orijentiran na mehaničke komponente, fokusirajući se više na radnju i opise.

Prodana cijena tiskanog izdanja Hero's Handbook-a je oko 30, a PDF izdanja oko 20 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona