Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Munchkin Cthulhu 4 - Crazed Caverns u prodaji

Autor: Exxar

 

munchkin_cthulhu_4_250Steve Jackson Games u prodaju su pustili novu ekspanziju za kartašku igru Munchkin Cthulhu, Munchkin Chulhu 4 - Crazed Caverns.

Rađena po uzoru na Munchkin 6 - Demented Dungeons, Crazy Caverns sadrži dungeon karte poput Midden of the Mi-Go ili Mountains of Madness koje privremeno mijenjaju pravila igre dokle god su aktivne. Promjena dungeona vrši se portal kartama koje također imaju dodatne efekte.

Prodajna cijena je oko 11 američkh dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona