jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Ultimate Magic i Dragon Age RPG Set 2 playtestovi

Autor: Exxar

pathfinder_ultimate_magic_250.jpgU svega dva dana, dva renomirana izdavača objavila su otvaranje playtestova za svoje nadolazeće proizvode. Tako vas Paizo poziva da isprobate Ultimate MagicPathfinder RPG, a Green Ronin sourcebook za drugi core set za Dragon Age RPG.

Ultimate Magic uvest će obilje novog materijala u Pathfinder RPG, a playtest počinje isprobavanjem nove core klase - Magusa. Playtest dokument možete pronaći ovdje, a svoje dojmove možete podijeliti na Paizovom playtest forumu. Ovaj dio playtesta traje do 4. listopada, a nakon toga slijedi playtest novoga Words of Power sustava za castanje magija.

Dragon Age RPG Set 2 povećat će najviši dostupni level likova sa 6 na 10. U Green Roninu žale što Set 2 već nije izdan (jer su igrači prvim setom ograničeni na level 5), a kao djelomičnu kompenzaciju nude mogućnost napredovanja likova do desetog levela uz pomoć playtest dokumenata za Set 2 koji sadrži većinu mehaničkih elemenata iz seta. Možete ga pronaći ovdje, a u njemu se također nalaze i upute za sudjelovanje u samom playtestu koji traje do 17. listopada.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona