jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

D&D Rules Compendium

Autor: Exxar

pic_news_dnd_compendium.jpgIako je najavljena četvrta edicija Dungeons and Dragonsa, Wizards of the Coast ne prestaju s izdavanjem novih naslova za 3.5 ediciju. Tako se ovaj mjesec, među ostalima, našao i Rules Compendium.

Ovaj dodatak sažima sva živa i neživa pravila izdana u gomili ostalih naslova u jedan volumen praktičan za pretraživanje i referenciranje. Nemojte očekivati kolekciju featova, prestige klasa i sličnih elemenata igre, već doslovno samo pravila o npr. upotrebama skillova, te sva mehanička pravila iz PHBa, DMGa i svih ostalih do sada izdanih suplemenata.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona