jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Novi Fantasy Flight Games naslovi

Autor: Exxar

fantasy-flight-games.jpgFantasy Flight Games ovaj su tjedan izdali tri nova naslova: The Winds of Magic za Warhammer Fantasy Roleplay, igru na ploči Battles of Westeros, te drugu uvodnu avanturu za Deathwatch, Oblivion's Edge.

wfrp_winds_of_magic_150.pngThe Winds of Magic najnoviji je boxed set za treću ediciju Warhammer Fantasy Roleplaya. Iskusnim warhammerašima već je iz naziva jasno o čemu se radi, a za one malo manje upoznate sa Warhammer Fantasy settingom - The Winds of Magic bavi se magijom u Old Worldu. Proširuje do sada objavljene informacije o magiji, donosi nove opcije za čarobnjake, sadrži mnoštvo novih spellova itd. Tu je i (samo za GM-ove oči) osvrt na tamnu stranu magije, informacije o Tzeentchu i njegovim demonskim podanicima te pravila za korupciju i mutaciju uzrokovanu magijom. Prodajna cijena je oko 50 američkih dolara.

battles_of_westeros_150.pngO Battles of Westeros smo već pisali - radi se o taktičkoj igri na ploči za dva igrača smještenoj u setting A Song of Ice and Fire serijala Georgea R. R. Martina. Igra je temeljena na Battlelore pravilima te rekreira sukobe između kuća Stark i Lannister. Na raspolaganju je deset gotovih scenarija, a tu su i pravila za kreaciju vlastitih. U kutiji se nalazi preko stotinu plastičnih figurica i karata, bogato ilustrirana dvostrana ploča i mnoštvo drugih komponenti. Prodajna cijena je oko 80 američkih dolara.

deathwatch_oblivions_edge_150.jpgOblivion's Edge druga je uvodna avantura za Deathwatch RPG, a nastavlja tamo gdje je Final Sanction (izdana u sklopu ovogodišnjeg Free RPG Daya) stala. Tyranidska invazija Avalosa u punom je zamahu, a igrači se moraju suprostaviti alienima prije nego li unište sav život na planetu. Kao i Final Sanction, Oblivion's Edge je besplatna te je se može skinuti s Deathwatch stranice za podršku u dvije razine kvalitete.

A kada smo već kod Deathwatcha, za jesen je najavljen Game Master's Kit. Sadržavat će GM screen, zbirku NPC-ova, savjete za GM-a, proširen sustav generacije misija te gotovu avanturu. Prodajna cijena će biti oko 20 američkih dolara.

deathwatch_gm_screen_150.png

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona