Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Objavljeni ovogodišnji dobitnici Origins Awards

Autor: Exxar

origins_award.jpgTijekomupravo proteklog Origins Game Faira održana je 36. po redu dodjela Origins Awardsa. Ova nagrada dodjeljuje se najboljim predloženim društvenim igrama izdanim prošle godine po ocjeni GAMA-inog žirija i posjetitelja Originsa, a ove godine je dodijeljena u 13 kategorija. O dobitnicima možete pročitati u nastavku, a popis svih nominiranih dostupan je u našoj prijašnjoj vijesti.

Origins tradicionalno pridaje veliku važnost povijesnim igrama pa je čak šest kategorija ove godine vezano uz njih. Ovogodišnji dobitnici su: Wings of War: Albatross D.III iz Nexus Gamesa u kategoriji Best Historical Miniature Figure or Line, Flames of War: North Africa iz Battlefront Miniatures LTD. u kategoriji Best Historical Miniature Game Rules Supplement, Wings of War: WWII Deluxe Edition iz Nexus Gamesa u kategoriji Best Historical Miniature Game Rules, Conflict of Heroes: Stormsof Steel iz Academy Gamesa u kategoriji Best Historical BoardGame, Marvel HeroClix Hammer of Thor iz WizKidsa u kategoriji Best Miniature Figure or Line te BattleTech:Strategic Operations iz Catalyst Game Labs u kategoriji Best Miniature Game Rules.

U kategoriji Best Game-Related Book pobjedu je odnio BattleTech:25 Years of Art & Fiction iz Catalyst Game Labs, a Knights of the Dinner Tableiz Kenzer & Company u kategoriji Best Game Accessory. Dobitnički RPG-ovi su Big Damn Heroes iz Margaret Weis Productions u kategoriji Best Role Playing Game Supplement te EclipsePhase iz Catalyst Game Labs, odnosno Posthuman Studios u kategoriji Best Role Playing Game.

I na kraju, tu su AreYou The Traitor? iz Looney Labs u kategoriji Best Children’s, Family or Party Game, Poo iz Catalyst Game Labs odnosno WildFire LLC. u kategoriji Best Traditional Card Game te SpaceHulk iz Games Workshopa u kategoriji Best Board Game.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona