jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Final Sanction

Autor: Exxar

deathwatch_final_sanction_150.pngKao i za do sad izdane igre iz Warhammer 40000 Roleplay linije, Fantasy Flight Games će, prije nego što Deathwatch bude pušten u prodaju, tijekom kolovoza izdati uvodnu avanturu - Final Sanction. A kao i prošle godine, avantura će biti objavljena tijekom Free RPG Daya koji se ove godine održava 19. ovog mjeseca.

U Final Sanctionu igrači poprimaju uloge članova Deathwatch svemirskih marinaca te se po nalogu Inkvizicije zapućuju na anarhijom rastrgan planet Landsholm, sa sumnjama u petljanje xenosa. Uz avanturu Final Sanction dolaze i četiri pregenerirana lika te osnovna pravila Deathwatch igre.

S obzirom na to da u našim krajevima niti jedna trgovina ne sudjeluje u Free RPG Dayu, ostaje nam nadati se kako će nakon Free RPG Daya Final Sanction biti besplatno objavljen i u PDF obliku.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona