jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Dungeons & Dragons: The Plane Above i Three-Dragon Ante

Autor: Exxar

secrets_of_the_astral_sea_150.jpgWizardsof the Coast protekli mjesec izdali su dva nova D&D naslova. Prvi od njih je ThePlane Above: Secrets of the Astral Sea, sourcebook za četvrtu ediciju D&D-a, dok je drugi Three-DragonAnte: Emperor's Gambit, nova verzija jednostavne ali zarazne kartaške igre.

The Plane Above: Secrets of the Astral Sea donosi detaljan opis astral planea, proširen u odnosu na ono prezentirano u Manual of the Planes. Srž ovog dotatka su opisi mnogih važnih i zanimljivih lokacija u Astral Seau, od astralnih dominiona do sakrivenih enklava usred astralne praznine. Tu su naravno i novi monsteri koji obitavaju na astral planeu, encounteri, adventure hookovi i ostatak standardne ergele informacija u ovakvom proizvodu. Prodajna cijena je oko 30 američkih dolara.

three_dragon_ante_emperors_gambit_150.jpgThree-Dragon Ante: Emperor's Gambit nova je verzija kartaške igre prvi put izdane za vrijeme treće edicije D&D-a. Jednostavne i zarazne mehanike, ova kartaška igra čija se tematika vrti oko zmajeva prikladna je kako za neobavezna druženja, tako i za in-character kartanje tijekom D&D avantura. Prodajna cijena je oko 15 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona