Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novosti iz Steve Jackson Gamesa

Autor: Exxar

sjg.gifSteve Jackson Games ovaj su mjesec izdali dva PDF naslova te su najavili novi dodatak za Munchkin koji bi trebao biti pušten u prodaju u lipnju. Radi se o GURPS Dungeon Fantasy 10: Taverns i Pyramid #3/17: Modern Exploration te Munchkin Marked For Death.

gurps_df10_taverns_150.jpgGURPS Dungeon Fantasy 10: Taverns najnoviji je izdanak popularnog serijala Dungeon Fantasy . Podsjećamo, ova linija dodataka žanrovski je fokusirana na klasične dungeon crawl avanture. A kako su krčme centralan element u takvim (pa i mnogim drugim) avanturama, dodatak koji se njima bavi više je nego dobrodošao. Dungeon Fantasy 10: Taverns na 33 stranice donosi obilje gotovog materijala vezanog uz krčme kako bi si GM-ovi uštedili vremena za pripremu. Tu su opisi života u krčmi i raznih posjetitelja, templatei za krčmare, pravila i savjeti za tučnjave i drugo. Detaljno su opisane četiri krčme, spremne za upotrebu u avanturama. Prodajna cijena ovog PDF dodatka je 8 američkih dolara.

pyramid_3_17.jpgPyramid je časopis iz SJG koj se trenutno nalazi u svojoj trećoj inkarnaciji, te izlazi jednom mjesečno u PDF obliku. Svaki broj prati određenu temu te donosi odgovarajuće članke za GURPS, iako se većina njih može iskoristiti i u drugim RPG-ovima. Ovaj mjesec tema je Modern Exploration, a članci variraju od onih o filmskim avanturistima poput Indiane Jonesa do onih o stvarnim arheolozima i njihovim metodama. Prodajna cijena je 8 američkih dolara.

munchkin_marked_for_death_150.jpgI na kraju, Munchkin Marked For Death jest booster set za Munchkin najavljen za lipanj. Ako su vam boosteri novi pojam u kontekstu Munchkina, onda ste propustili prošlogodišnje Waiting for Santa i Fairy Dust. Radi se o mini-ekspanzijama od 15 karata (ne morate se brinuti, o randomiziranim kartama u boosterima à la CCG nema ni govora), a Marked For Death za razliku od njih sadrži 19 karata. Među njima su Anvil, Recalculate Your XP, Soap Golem i druge. Prodajna cijena je svega 5 američkih dolara.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona