Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Deathwatch

Autor: Exxar

deathwatch_art.pngPrije nekoliko dana Fantasy Flight Games najavili su da će Deathwatch,treća igra u liniji Warhammer 40,000 Roleplay, biti izdana ovog ljeta. Vjerojatno najiščekivanija igra u liniji, Deatwhatch igrače stavlja u uloge Svemirskih Marinaca, genetski modificiranih supervojnika koji brane ljudski Imperij od najvećih prijetnji.

Kako su likovi iz Rogue Tradera na početnoj razini mnogo sposobniji od likova iz Dark Heresyja, tako će to biti i u odnosu Deathwatcha i Rogue Tradera. Na kraju krajeva, Svemirski Marinci su najmoćniji ljudi u svemiru. A kao i da to nije dovoljno, igrači će igrati najbolje od najboljih te će poprimiti uloge članova Deathwatcha, elitnog ogranka Adeptus Astartes kojeg čine bivši članovi svih chaptera koji su se iskazali izvanrednom sposobnošću i hrabrošću, čak i za Svemirske Marince.

Igra će biti smještena u Jericho Reach, regiju galaksije uništenu ratom tijekom križarskog rata za njeno pročišćenje od hereze i xenosa te ponovno pripajanje Carstvu. Prodajna cijena core rulebooka bit će oko 60 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona