jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Pathfinder novosti

Autor: Exxar

bestiary_250Na policama prodavača našla su se dva nova Pathfinder naslova izdana prošli mjesec. Prvi od njih je Pathfinder Roleplaying Game Bestiary, dugoočekivani monster book za Pathfinder RPG. Iako su D&D 3.x naslovi potpuno kompatibilni s Pahtfinderom, potpuna konverzija na Pathfinder pravila ipak donosi prednosti. U ovoj knjizi tako ćete naći preko 350 klasičnih D&D monstera i njihovih varijacija. Naravno, tu je i popratni sadržaj koji odgovara ovakvome naslovu - savjeti za kreaciju novih monstera, pravila za pojačavanje postojećih, zajednička pravila za monstere, encounter tablice itd. Prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

princes_of_darkness_250Drugi je Pathfinder Chronicles: Princes of Darkness, sourcebook o paklu i njegovim stanovnicima adaptiran za setting Pathfinder Chronicles. Sadrži detaljan opis svih krugova pakla i njihovih vladara te opis paklene hijerarhije, ali i obilje "popratnog" materijala kao što su tretmani đavoljih ugovora, spellovi i magični itemi vezani uz pakao itd. Prodajna cijena je oko 20 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona