Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dark Heresy 2009 Adventure Contest

Autor: Exxar

dark_heresy_radicals.jpgFantasy Flight Games objavili su ovogodišnji, drugi po redu, Dark Heresy Adventure Contest.

Time pozivaju sve obožavatelje Dark Heresyja da im pošalju svoje vlastite avanture smještene u sektor Calixis, pri čemu će pobjednički radovi biti objavljeni na FFG websiteu, a njihovi autori ovjenčani vječnom slavom. Osvajač prvog mjesta također će biti nagrađen potpisanim primjerkom Radical's Handbooka.

Tema ovogodišnjeg natječaja je Radikalna frakcija Inkvizicije. Avanture trebaju sadržavati bilo kakav element vezan uz njih, bilo da se radilo o Radikalima kao protagonistima, predmetima istrage ili nešto treće. Rok za slanje avantura je 30. 11. 2009., a maksimalni dopušten broj riječi je 10000. Zaprimljene radove pregledat će developeri, a najbolja tri bit će predana playtesterima na ocjenjivanje.

Detalje o natječaju možete pročitati u službenoj objavi, a možete nam se pridružiti i u raspravi o igri na Eydisu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona