jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

WFRP knjige dostupne u PDF obliku

Autor: Exxar

wfrp_corebook.jpgFantasy Flight Games objavili su da će sourcebookove za trenutno aktualnu, drugu ediciju Warhammer Fantasy Roleplaya učiniti dostupnima u PDF formatu putem online trgovina DriveThruRPG i RPGNow. Do sada su te knjige bile dostupne jedino u papirnatom obliku, a neke od njih su bile prilično rijetke u trgovinama.

Planirano je da se konverzija obavlja u valovima svakih nekoliko tjedana. Trenutno su dostupne Warhammer Fantasy Roleplay Core Rulebook, Old World Bestiary i Sigmar's Heirs. Idući mjesec na redu su Game Master's Pack, Plundered Vaults i Old World Armoury. Kada sve bude gotovo, preko 20 knjiga trebalo bi biti dostupno u PDF obliku.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona