xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Novosti iz Steve Jackson Gamesa

Autor: Exxar

sjg.gifAmerički izdavač igara Steve Jackson Games najavio je nekolicinu novo-starih proizvoda za kolovoz.

Chez Goth je varijacija na nagrađivani Chez Geek, a parodira gotičarsku subkulturu. Cilj ove kartaške igre jest skupiti više Slack pointa od ostalih igrača, što se postiže trošenjem novca i slobodnog vremena na raznorazne aktivnosti i predmete, te naravno ljenčarenjem i tulumarenjem. Ovo je druga edicija igre, a od prve se razlikuje po tome što dolazi u robustnijem pakiranju i s counterima za Slack. Prodajna cijena bit će oko 20 američkih dolara.

Munchkin Fairy Dust jest mikro-ekspanzija koju se može koristiti s bilo kojom od varijacija Munchkina. Upoznajte Sparkly Good Fairy koja želi da se svi munchkini lijepo i pristojno igraju zajedno i za taj je cilj voljna postati nasilna i razbiti par lubanja. Munchkine koji surađuju nagrađuje, a oni kojima se ne sviđa takav stil igre susrest će je u borbi. Ekspanzija sadrži svega 15 karata, no zato je prodajna cijena oko 4 američka dolara.

I na kraju, najavljena su dva dodatka za GURPS. Radi se o reprintu Ultra-Techa, te o papirnatom izdanju Psionic Powersa o kojima smo već pisali. Oba izdanja bit će crno-bijela softcover, a prodajne cijene bit će oko 30 i 20 dolara.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona