Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novosti iz mračnog 41. milenija!

Autor: Exxar

dark_heresy_radicals.jpgSvibanj se pokazao odličnim mjesecom za sve ljubitelje Warhammer: 40,000 RPG-a te nam donosi tri vrlo dobre vijesti.

Najavljeno je skorašnje objavljivanje novog sourcebooka za Dark Heresy - The Radical’s Handbook. Knjiga namjenjena za igrače i GM-ove pruža mnogo dodatnih informacija o opskurnoj strani Inkvizicije i njenim mračnim rabotama koje mnogi smatraju blasfemičnim. Od korištenja heretičkih i alien tehnologija preko upotrebe demonskih oružja i kaos rituala do novih karijera, samo su neke iz lepeze stvari koje nudi. Kako je slika jača od 1000 riječi, mi vam ovom prilikom dostavljamo sjajnu naslovnicu najavljenog sourcebooka na vlastitu prosudbu.

Nadalje, ovih dana u prodaju je puštena avantura za Dark Heresy pod nazivom Tattered Fates. Prva iz epske trilogije Haarlock's Legacy o kojoj smo već govorili uvodi nas u mračnu priču o tajnama notornog rogue tradera. Radnja je smještena na dekadentni planet užitaka - Quaddis, gdje akoliti Inkvizicije moraju razotkriti skrivene planove nekoliko opasnih protivnika. I to sve prije otkucaja predzadnjeg 13. sata...Cijena 25 dolara, tvrde korice.

Naposljetku, procurio je i dodatan flavour o novom rpg-u smještenom u mračni 41. milenij - Rogue Trader, kojeg također razvija Fantasy Flight Games. Ovaj put saznajemo više o karijeri Astropatha, moćnog psykera u službi rogue trader flote. Pripadnici astrophata svi imaju isti početak: kao mlade i neiskusne psykere s njihovih rodnih planeta na Holy Terru ih odvode u zloglasnim Crnim brodovima. Većina ih tamo skonča kao žrtve za napajanje Emperorove psihičke moći u svrhu održavanja Astronomicana, a oni koji su ostavljeni na životu mjesecima su pripremani za ritual u kojem prolaze pročišćenje tijela i uma u prisutnosti Emperorove svetosti. Mnogi ne prežive, a ostali blagoslov i vječnu povezanost s Emperorom plaćaju ludilom ili gubitkom osjetila. A nakon toga, započinje njihova misija da prostranstvima svemirskog ništavila odašilju psihičke poruke i tako održavaju komunikaciju u beskraju 41. milenija...

Pozivamo vas da o Dark Heresy i Rogue Trader igrama raspravite na Eydisu!

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona