jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Warriors & Warlocks

Autor: Exxar

mutants_and_masterminds_warriorswarlocks.jpgIzdavačka kuća Green Ronin u prodaju je pustila Warriors & Warlocks, sword & sorcery sourcebook za svoj rpg Mutants and Masterminds. Trenutno je dostupna jedino pdf verzija po cijeni od 17 američkih dolara, dok će za nekoliko tjedana biti dostupna i tiskana verzija po cijeni od oko 30 dolara.

Iako je Mutants and Masterminds fokusiran na superheroje, glavni naglasak je na stripovskoj akciji, a Warriors & Warlocks donosi upravo materijale potrebne za vođenje igara u najboljoj maniri fantasy stripova. Oni koji jedva čekaju zaigrati svoju interpretaciju Konana ili Crvene Sonje, u ovoj knjizi pronaći će informacije o kreaciji likova, opremi, protivnicima, čudovištima i ostalome.

Osim toga, Warriors & Warlocks sadrži i sažetak Mutants & Masterminds core pravila te osnovni pregled Green Roninovog nagrađivanog grada-settinga Freeporta, kao primjer settinga za fantasy avanture.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona