jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Wild Cards: All-In

Autor: Exxar

wild_cards_all-in.jpgGreen Ronin izdao je Wild Cards: All-In, antologiju avantura smještenih u Wild Cards campaign setting za njihov Mutants & Masterminds rpg. Ovaj setting licenciran je po poznatoj seriji novela iz pera skupine autora od kojih su najpoznatiji George R. R. Martin i Roger Zelazny.

All-In donosi četiri avanture za Wild Cards setting, spremne za igranje uz minimalnu količinu pripreme. U njima će vaši asevi i jokeri imati priliku suočiti se s poznatim likovima iz novela kao što su Dr. Tachyon, Modular Man ili Great and Powerful Turtle, te postati (ne)slavni kao i oni.

Ovaj naslov trenutno je dostupan u .pdf formatu, a papirnato izdanje je u tisku. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona