Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dobitnici "Nove alkemije"!

Autor: Nea

nova_alkemijaU zadnjem ovogodišnjem natječaju dijelimo knjigu "Nova alkemija" i to čak tri puta. Tko su sretni dobitnici pročitajte u nastavku.

Sve što ste trebali je odgovoriti na pitanje: Po riječima autora, u što se mijenja stara izreka "Čovjek je ono što jede?"

Točan odgovor glasi: „Čovjek je ono što zna“.

Knjige odlaze u Maruševec Ljerki Pižeti, Novu Gradišku Elizabeti Španić i u Pazin Gorani Rabar.

Pobjednicama čestitamo, a svima ostalima želimo sreću u našim natječajima tijekom nove - 2012. godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona