Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nagradni natječaj V.B.Z.-a - dijelimo 3 romana!

Autor: sabriel

vbz_sajamPovodom Velikog božićnog sajma knjiga u organizaciji V.B.Z.-a, koji se održava u zagrebačkoj Tvornici od 17.-22. prosinca, čitatelje nagrađujemo sa čak 3 različita romana!

Radi se o 3 zanimljiva romana za svačiji ukus: Apokalipsa 2012E. J. Lawrenca te 2 romana Dana Browna Digitalna tvrđava i Anđeli i demoni.  

Imajući na umu želje čitatelja, nećemo vam nuditi nikakva nagradna pitanja.

Pravila nagradnog natječaja su slijedeća: pošaljite nam e-mail na već poznati igra(AT)fantasy-hr.com, u predmetu e-maila napišite NASLOV ROMANA koji želite te u tijelu e-maila uz svoje podatke (ime i prezime, adresa te kontakt broj) napišite JEDNU rečenicu zašto želite baš taj roman. Najzanimljviji komentar nagrađujemo knjigom!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona