Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dijelimo 2 primjerka Lovecraftove priče "Potraga za neznanim Kadathom"!

Autor: sabriel

kadathSvi ljubitelji fantasy klasika, pripremite se! U suradnji sa Zagrebačkom nakladom 2 sretna dobitnika osvojit će po primjerak posthumno objavljene knjige Potraga za neznanim Kadathom spisatelja H.P. Lovecrafta.

Sve što je potrebno jest pročitati recenziju i saznati odgovor na jednostavno pitanje:
Koje godine je Lovecraft napisao priču Potraga za neznanim Kadathom?

Svoje podatke: ime i prezime, adresu stanovanja i kontakt broj, zajedno sa točnim odgovorom pošaljite na e-mail: igra(at)fantasy-hr.com.

Nagradni natječaj završava u petak 2. prosinca u ponoć.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona