Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

O 13 stvari čitat će...

Autor: Nea

13-stvari-koje-nemaju-smislaU prošlotjednom natječaju dijelili smo knjigu "13 stvari koje nemaju smisla", a tko je sretni dobitnik pročitajte u nastavku.

Sve što ste trebali je odgovoriti na pitanje: Koja je tema poglavlja „Signal WOW!“?

Točan odgovor glasi: signali poslani u svemir u nadi da će se otkriti novi oblici života te signali koje smo dobili nazad.

Knjigu je dobila Ana Karlović iz Vukovara.

Ani čestitamo, a svima ostalima želimo više sreće u novom nagradnom natječaju koji je već krenuo!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona