xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Tajne će otkrivati...

Autor: Nea

tajna_drustva_lightboxU prošlotjednom natječaju dijelili smo knjigu "Tajna društva", a tko je sretni dobitnik pročitajte u nastavku.

Sve što ste trebali je odgovoriti na pitanje: Tko su Školjkari?

Točan odgovor glasi: Jedno od najistaknutijih zločinačkih društava u srednjem vijeku sastavljeno od lopova, ubojica i krivotvoritelja.

Knjigu i priliku da otkrije sve mračne tajne dobio je Marino Sergo iz Labina.

Marinu čestitamo, a svima ostalima želimo više sreće u novom nagradnom natječaju koji je već krenio, a u kojem dijelimo jednu, pomalo neobičnu, knjigu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona