Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ghost in the Shell 3-D igrani film

Autor: Belmorn

ghost_in_the_shell_004.jpgGhost in the Shell se ušuljao u pretprodukciju i to kao 3-D igrani film. Producent filma Steven Paul (Bratz, Doomsday, Ghost Rider) najavio je kolaboraciju sa Stevenom Spielbergom i DreamWorks studiom. Kaže da je Spielberg već duže vrijeme strastveno zainteresiran za projekt, te da su scenaristi počeli sklapati priču za film.

Ghost in the Shell je nastao kao cyberpunk manga čija je popularnost prešla Pacifik animeom iz 1995. godine. Za one koji nisu gledali ili čitali, to je policijski triler smješten u budućnosti gdje se agentica Motoko Kusanagi, kiborg zaposlen u vladi, bori protiv tehnoloških zločina.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona