Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Robert Rodriguez snima Crvenokosu Sonju

Autor: Belmorn

red-sonja-teaser.jpgRedatelj Desperada, Od sumraka do zore i Sin Cityja Robert Rodriguez snima remake Red Sonje. Naslovnu ulogu tumači njegova djevojka Rose McGowan, a Djimon Hounsou (Amistad, Gladiator, Blood Diamond) će glumiti Thulsa Dooma u posebnom filmu koji je također najavljen.

Najavljeno je kako će se u filmu pojaviti i Kolan Gath, još jedan zli čarobnjak i Conanov neprijatelj.

Nije poznato koliko je ovaj projekt vezan uz najavljeni film o Conanu i hoće li se njegov lik pojaviti u filmu. Podsjetimo, u filmu Red Sonja iz 1985. Arnold Schwarzenegger glumio je Kalidora, jednu od kopija Conana.

Iako je malo toga dogovoreno, film je trenutno u pretprodukciji i najavljen je za 2010. godinu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona