Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Star Wars: The Clone Wars

Autor: Belmorn

clone_wars.jpg15. kolovoza u kinima izlazi CGI animirani film Ratovi Zvijezda: Klonski ratovi koji će prethoditi istoimenoj animiranoj seriji. Radnja serije će biti smještena u isto vrijeme kao i ona Clone Wars serije koja se vrtila na Cartoon Networku, u periodu između igranih filmova Napad Klonova i Osveta Sitha.

Anakin Skywalker i Obi-Wan Kenobi su poslani da istraže nestanak sina moćnog gangstera Jabbe the Hutta. Na svojoj misiji Obi-Wan ukrsti mačeve s Asajj Ventress, a Anakin se ponovo sukobi s Grofom Dookuom. Zanimljivo je spomenuti pojavu novog ženskog lika, Anakinove učenice Ahsoke Tano.

Film i serija su rađeni u 3D animaciji, ali su likovi rađeni da sliče staroj 2D seriji, tako da će sve imati određeni anime ugođaj. Iako će se u seriji pojaviti skoro svi likovi iz filma osim Samuela L. Jacksona (Mace Windu) i Anthonyja Danielsa (C-3PO), nitko od glumaca neće posuditi glasove animiranim likovima. George Lucas je najavio da bi serija trebala imati oko 100 epizoda.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona