Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The X-Files: I Want to Believe

Autor: Belmorn

xfiles2poster.jpgNapokon je izašao trailer za isčekivani film The X-Files: I Want to Believe, koji je ponovno ujedinio glumce Davida Duchovnyja i Gillian Anderson u ulogama FBI agenata Muldera i Scully.

Radnja filma neće biti vezana uz kompleksnu mitologiju serijala, nego će postojati kao zasebna priča, radnjom smještena nakon završetka serije. Mulder i Scully tragaju za nestalim djevojkama uz pomoć vidovnjaka, a u pozadini je, po običaju, velika urota.

Datum premijere filma je 25. srpnja u svjetskim kinima, pa ćemo otkriti hoće li Chris Carter oživiti staru slavu jedne od najpopularnijih serija 90-ih.

Trailer filma pogledajte na službenoj stranici.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona