Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi Marvelovi filmovi

Autor: Belmorn

marvel-heroes.jpgMarvel studios je najavio niz filmova baziranih prema njihovim stripovima, tako da uz nastavke Punishera i Ghost Ridera snimaju Iron Mana, novog Hulka i priču postanka o Wolverinu.

Film o Captainu America sada je u pretprodukciji i trebao bi iduće godine biti u kinima. Kao i mnogi drugi filmovi, stavljen je na čekanje za vrijeme velikog štrajka pisaca, ali su se scenaristi sada vratili na posao.

Marvel je najavio i veliki broj projekata koji za sad čekaju svoj red na velikom platnu. To su ekranizacije stripova Avengers, Ant-man, Luke Cage, Nick Fury, Doctor Strange, Deathlok, Black Panther i Thor. Najavljen je i Spiderman 4, kao i film o Venomu.

Za sada je samo objavljeno da će Robert Downey Jr. glumiti Iron Mana u Nevjerojatnom Hulku i Avengersima, iako bi se i Samuel L. Jackson mogao pojaviti u više filmova. Stan Lee, tvorac većine Marvelovih superjunaka,  sigurno će dobiti još jednu u nizu cameo uloga.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona