Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Radi se "Hyperion Cantos" film

Autor: Belmorn

hyperion_can.jpgSnima se ekranizacija nagrađivane serije sf knjiga Hyperion Cantos koju je napisao Dan Simmons. Film će za Warner Bros. producirati Graham King, Oscarom nagrađen za rad na Departedu. On je najavio da će prve dvije knjige iz kvadrilogije biti prenesene u jedan film, ali na jasan i razuman način. Scenarij za film će adaptirati Trevor Sands, a ostali podaci o redatelju i glumcima za sad nisu poznati.

Radnja romana je smještena na planeti Hyperion u dalekoj budućnosti za vrijeme svemirskog rata. Hyperion je poznat po metalnim stablima koja proizvode elektricitet, ali i po Vremenskim grobnicama, velikim objektima koji se gibaju kroz vrijeme. Grobnice čuva čudovište Shrike koje nabija ljude na metalna stabla.

Za sada nema detaljnijih informacija o samom filmu, ali možemo računati da će premijera biti 2010. godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona